PORTFOLIO

ZeroWater

ZeroWater Europe zocht een eenvoudige oplossing om informatie over vervuild kraanwater te delen en hun waterfiltratiesystemen te promoten in diverse markten. Ze wilden gebruiksvriendelijk contentbeheer en snelle implementatie van meertalige websites. Mijn aanpak omvatte een intuïtieve kennisbank en een gemakkelijk te repliceren en vertalen blauwdrukwebsite, gebouwd op WordPress met een aanpasbaar WooCommerce-thema. Hiermee beheren ze nu moeiteloos 10+ websites in verschillende talen en lanceren ze nieuwe sites binnen dagen.

Bijzonder is de medewerker-gerichte aanpak, waardoor het hele ZeroWater-team moeiteloos inhoud kan bijwerken zonder het ontwerp te verstoren. Een hoogtepunt is een klantvriendelijk formulier dat gepersonaliseerde kortingscodes genereert als dank voor het delen van waterkwaliteitsgegevens. Dit heeft ZeroWater Europe in staat gesteld om efficiënt hun online aanwezigheid te beheren en snel nieuwe websites te lanceren.

We hebben het als heel fijn ervaren om met Danaë samen te werken. Haar inzet en toewijding hebben onze verwachtingen overtroffen. Haar snelle respons en oplossingsgerichte aanpak hebben ons niet alleen geholpen met onze websites, maar hebben ons ook het volste vertrouwen gegeven in haar capaciteiten. Vanwege haar uitstekende service hebben we besloten om het volledige IT-beheer van ons bedrijf in haar deskundige handen te leggen. Danaë heeft bewezen dat ze niet alleen een geweldige webdesigner en ontwikkelaar is, maar ook een betrouwbare partner in onze groei en succes.

Direct starten met je nieuwe WordPress site?

PLAN DAN DIRECT EEN EXPERIENCE CALL IN PLAN JOUW EXPERIENCE CALL
To top