PORTFOLIO

Stories About Tea

Voor de tweede keer had ik het genoegen om met Martin en zijn team samen te werken, nadat ze eerder achter de schermen hun website behindthemusic.nl met mij hadden ontwikkeld. Deze keer wilden ze een gebruiksvriendelijk CMS met een visuele interface voor eenvoudig websitebeheer en een Mailchimp-sjabloon wat naadloos aansloot bij de look van de site. Het doel was om een merk en website te creëren die de warmte van thee uitstraald.

Mijn aanpak omvatte het ontwerpen van een merkstijl die de verhalen verteld op de blog weerspiegelde. Met WordPress en Elementor zorgde ik voor een intuïtieve en makkelijke bewerkingservaring. De website ademt de warmte en ontspanning van een kopje thee. Voor Mailchimp heb ik een op maat gemaakt sjabloon ontwikkeld door middel van custom code. Het resultaat? Een prachtige website en nieuwsbrief waar wereldwijd van wordt genoten door meer dan 2.000 mensen in 45 landen. Mijn werk onderscheidt zich tijdens dit project vooral door de naadloze samensmelting van ontwerp en inhoud, en een aanpak die is afgestemd op de behoeften van de klant, wat resulteert in efficiëntie en tevredenheid.

Niet alleen was het geweldig om met Danaë samen te werken, maar het ontwerpproces was ook ontzettend leuk! In slechts anderhalf uur bespraken we de website, en ze had meteen geweldige ideeën en zelfs al enkele schetsen klaarliggen. Nadat ze het ontwerp voor de website liet zien, had ik slechts één of twee kleine aanpassingen, want de rest was nog beter dan ik me had voorgesteld. Het was een plezierige, zorgeloze samenwerking, net als de vorige website die ze voor me heeft gemaakt. Op naar de volgende!

Direct starten met je nieuwe WordPress site?

PLAN DAN DIRECT EEN EXPERIENCE CALL IN PLAN JOUW EXPERIENCE CALL
To top