Danaë Lily Cosijn

Jouw gedreven

WordPress partner

Met meer dan 6 jaar ervaring als bevlogen WordPress ontwerper en ontwikkelaar, heb ik voor diverse bedrijven levendige websites en webshops mogen creëren, elk met een uniek verhaal. Mijn passie voor online aanwezigheid gaat hand in hand met mijn ondernemingsachtergrond en succes in e-commerce.

Een van mijn mooiste mijlpalen is dat mede namens mijn werk online platform hetkanwel.nl drie jaar op rij de prestigieuze prijs voor beste website van het jaar in ontvangst heeft mogen nemen.

Ben je benieuwd wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact op of plan direct een experience call in waarin we vrijblijvend bespreken wat ik voor jou en jouw verhaal kan betekenen.

WordPress site of store op maat

Onderhoudsvriendelijk en efficiënt

Gedurende 6 weken gaan we samen aan de slag met het ontwerpen en bouwen van een op maat gemaakte website voor jouw bedrijf. Ik loods je tijdens onze (online) meetings door alle stappen heen en creëer een kleurrijk design wat past bij jouw verhaal. Wanneer de bouw rond is ontvang je toegang tot de uitgebreide FAQ omgeving en ontvang je een strippenkaart voor 5 uur ondersteuning om je op weg te helpen met je nieuwe site.

BOEK JOUW EXPERIENCE CALL

Plug&Play WordPress thema’s

Direct een nieuwe website

Ben je nog niet toe aan een volledig op jouw bedrijf aangepaste website maar is het wel tijd voor een nieuw en kleurrijk jasje dan is een Plug&Play thema wat voor jou. Alle thema’s in de shop kan je makkelijk en snel zelf installeren op je website en zijn net zoals de op maat gemaakte thema’s gebouwd om makkelijk in gebruik te zijn zodat je met een minimale (tijd) investering toch een prachtige en goed werkende website hebt om jouw verhaal met de wereld te delen.

WordPress Plug&Play plug-ins

Handige plug-ins voor custom features

Het leuke aan een WordPress website is de mogelijkheid om de functionaliteit uit te breiden met handige Plug-ins. Natuurlijk zijn er heel veel gratis opties te vinden in de WordPress directory (ps ook daar ben ik te vinden ;). Maar om zeker te weten dat je een goed onderhouden en werkende plug-in op je website zet is het beter te kiezen voor een betaalde en ondersteunde variant. In de shop vind je oa een handige Google Maps plugin en nog veel meer leuks.

WordPress ondersteuning

6+ jaar ervaring onder speed-dial

Soms is het mogelijk dat je er toch niet helemaal zelf uitkomt met je WordPress website. Dat is natuurlijk helemaal geen probleem en zelfs al heb ik je niet mogen helpen met de bouw van je site het is altijd mogelijk om mijn ondersteuning te krijgen. Over het algemeen wordt jouw vraag binnen 36u (behalve in de weekenden) behandeld. Ik werk met een strippenkaart systeem waarbij je kan kiezen voor verschillende aantallen ondersteuningsuren & prioriteit afhandeling.

Nog niet kunnen vinden wat je zocht?

Soms is het nodig om op zoek te gaan naar een gepersonaliseerde oplossing. En ook dat is mogelijk bij mij. Neem hiervoor contact op via het contact formulier of plan een korte experience call in waarbij we samen op zoek gaan naar de geschikte oplossing.

PLAN JOUW EXPERIENCE CALL
To top